Skip to content

„Промената на сеќавањата кои го обликуваат начинот на кој се гледаме себеси, го менува и начинот на кој ги гледаме другите. Затоа, нашите односи, нашите работни перформанси, она што сме подготвени да го направиме или можеме да одолееме, сето тоа се движи во позитивна насока.

Франсин Шапиро