Skip to content
Дома » Новости » Обука за ЕМДР - ниво 1

Обука за ЕМДР – ниво 1

Првото ниво се одржа во три последователни дена во периодот од 26 до 28 Март 2021 година. Предавач и едукатор на обуката беше д-р Изабел Фернандез, клинички психолог и Претседател на Европската ЕМДР Асоцијација