Skip to content
Дома » Новости » Обука за ЕМДР – ниво 2

Обука за ЕМДР – ниво 2

Второто ниво се одржа во три различни дена и тоа 20 Октомври, 16 Ноември и 01 Декември 2021 година. Предавач и едукатор на обуката беше д-р Изабел Фернандез, клинички психолог и Претседател на Европската ЕМДР Асоцијација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *