Skip to content
Дома » Uncategorized

Uncategorized

Обука за ЕМДР – ниво 2

Второто ниво се одржа во три различни дена и тоа 20 Октомври, 16 Ноември и 01 Декември 2021 година. Предавач и едукатор на обуката беше д-р Изабел Фернандез, клинички психолог и Претседател на Европската ЕМДР Асоцијација.

Обука за ЕМДР – ниво 1

Првото ниво се одржа во три последователни дена во периодот од 26 до 28 Март 2021 година. Предавач и едукатор на обуката беше д-р Изабел Фернандез, клинички психолог и Претседател на Европската ЕМДР Асоцијација